Днями педагогічний колектив та студенти черкаських закладів вищої освіти ознайомилися з місією Служби судової охорони Черкащини.

Керівництво та співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області продовжують проводити серію інформаційно-просвітницьких заходів серед освітян та молоді регіону. Так, про діяльність Служби, вимоги до потенційних кандидатів на вакантні посади, правила перебування громадян в судових установах дізналися в Черкаському національному університеті ім.Богдана  Хмельницького та Черкаському державному технологічному університеті.

Заступник начальника Територіального управління (з організації діяльності) полковник Служби судової охорони Сергій Власенко розповів про основні завдання, які покладені на Службу, етапи конкурсного відбору та якими якостями потрібно володіти, щоб вміти оперативно відреагувати на нештатну ситуацію на службі, щоб захистити себе і оточуючих від небезпеки.

Водночас співробітники Територіального управління змоделювали ситуації, максимально наближені до реальних, зокрема з припинення порушень громадського порядку в залі судового засідання після конфлікту між представниками сторін судового процесу, показали як забезпечується безпека в процесі порушень громадського порядку на посту пропуску та охорони суду, а також надання долікарської допомоги постраждалому.

Наприкінці заходів присутні отримали фахові відповіді на свої питання.

Від admin

Коментарі закриті.