З початком теплих погожих днів молодь не тільки мріє про відпочинок і канікули, але й про майбутній фах. Дозвілля учні місцевої школи №22 провели цікаво та корисно, завітавши на профорієнтаційний захід до Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області.

Співробітники Служби допомогли молоді відчути себе справжніми професіоналами своєї справи: бажаючі приміряли екіпіровку, інсценували оперативність дій збору та виїзду на уявний виклик резонансної справи в суді, передавали по рації надважливу інформацію, а також шукали вибухівку.

Також, на власному прикладі, хлопці та дівчата поетапно ознайомилися з перевіркою, яка проводиться для відвідувачів суду, дізналися як за допомогою спеціального пристрою можна виявити металеві речі, заборонені до пронесення.

Особливе зацікавлення викликала спеціальна аптечка, яка є невід’ємною у працівників під час несення служби в судах. Охоронці Феміди розповіли буденні життєві історії, в яких необхідні знання і навички допомогли зберегти людям життя.

«Бажання вдосконалюватись має бути головним орієнтиром під час вибору майбутнього фаху. Не потрібно боятися, що зробите невірний вибір, слід лише виявити свої найкращі уміння та навики і впевнено йти до своєї мети», – побажали молоді співробітники Служби.

Від admin

Коментарі закриті.