Адміністрація ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» повідомляє, що внаслідок погіршення погодних умов упродовж другої декади квітня та збільшення обсягів робіт, термін проведення планових робіт на станції подовжено. Надання послуги з гарячого водопостачання буде відновлено орієнтовно 15.05.2023 року.

“Нагадаємо, що сьогодні підприємством тимчасово зупинено генерацію теплової та електричної енергії. Зупинка діяльності теплоелектроцентралі зумовлена необхідністю проведення в міжопалювальний період ремонтних робіт на основному виробничому обладнанні підприємства, які можливо виконати лише за умови повного відключення енергоустаткування.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та закликаємо із розумінням поставитися до вищезазначеної ситуації й повторно наголошуємо на важливості виконання вказаних робіт.

Виконання запланованої ремонтної кампанії дозволить ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» надійно та безперебійно пройти наступний опалювальний сезон 2023-2024рр.

Звертаємо увагу споживачів ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно», що нарахування за послугу з гарячого водопостачання на період тимчасової зупинки теплоелектроцентралі не здійснюватиметься. Однак, не забудьте передати показники лічильників гарячої води з 10 по 30 квітня”, – повідомляють у пресслужбі Черкаської  ТЕЦ.

 

Від Author

Коментарі закриті.