Тактична медицина, надання домедичної допомоги затриманій особі, конвоювання заарештованих осіб до ізоляторів тимчасового тримання,  функціонування інформаційної підсистеми Custody Records. Ці та інші питання службової підготовки відпрацювали працівники роти конвойної служби й ізоляторів тимчасового тримання на практичних і теоретичних навчаннях. Інформують про це в пресслужбі ГУ НП у Черкаській області.

Після проведення стройового огляду навчання почали з практичних занять тактичної медицини та теми – «Зупинка критичної кровотечі». Інспектор із особистої безпеки тренінгового центру Ігор Битий розповів, які бувають кровотечі та як правильно користуватись кровоспинним турнікетом, пише novadoba.com.ua

«Під час масивної кровотечі смерть настає за декілька секунд та хвилин. Тому дуже важливо не тільки вміти користуватися турнікетом, але й розуміти, як робити це правильно та швидко», − каже інструктор.

На базі ізолятора тимчасового тримання № 1 ГУНП начальник ІТТ Олег Коломієць провів з особовим складом відпрацювання дій нарядів ІТТ в нештатних ситуаціях, евакуаційні заходи при виникненні пожежі, надання домедичної допомоги затриманим особам, а також проведення повних обшуків камер й утримуваних осіб.

Інспектор з дотримання прав людини ІТТ № 1 Євген Крамаренко ознайомив поліцейських з роботою системи «Custody Records».

«Система “Custody Records” дасть змогу не лише не порушувати права громадян, а й убезпечити правоохоронців від неправдивих звинувачень, як це нерідко буває», − зауважив Євген Крамаренко.

Під час теоретичних занять поліцейські розглядали резонансні події, які відбулися в ізоляторах інших регіонів держави протягом минулого року. При цьому правоохоронці обговорили причини та умови, які сприяють виникненню надзвичайних ситуацій.

Завершив навчання психолог відділу психологічного забезпечення Павло Селянко, який провів лекцію на тему «Негативні емоції та їх вплив на якість життя».


Від Author

Коментарі закриті.