Центри психологічних консультацій «Razom з тобою» надають професійну, своєчасну та безкоштовну психологічну допомогу дітям та дорослим, чиє звичне життя зламала війна.
 
Центри розташовані у Львові, Хмельницькому та Івано-Франківську, а також проводять консультації ОНЛАЙН для громадян з будь-якої точки України.
 
“Благодійний фонд «Разом для України» впроваджує програму психологічних консультацій та підтримки постраждалих від війни дітей та дорослих, чиє звичне життя зламала війна.
 
У той час, як мільйони людей були змушені покинути Україну та заради безпеки переїхати до сусідніх країн, десятки мільйонів залишаються в Україні і постійно піддаються психологічним травмам від війни. БФ “РАЗОМ” спільно з кваліфікованими психологами розробили унікальну програму підтримки цих людей, які залишаються в Україні та вкрай потребують доступу до якісної системи психологічних консультацій”, – інформують у Благодійному фонді.
 
Психологи Центрів допомагають людям, які постраждали від війни, надають групові та індивідуальні консультації, проводять очні прийоми та виїзні зустрічі, а також консультують онлайн.
 
Записатись на психологічну консультацію в центрі «Razom з тобою»:
 
за посиланням на реєстраційну форму https://forms.gle/AMFzzpQFd5HeYfGU6
 
за номером телефону
067 477 03 99 – Лариса (Івано-Франківськ)
068 385 35 67 – Ірина (Львів)
Місцезнаходження центрів:
Івано-Франківськ – на базі факультету психології Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника (вул. Шевченка, 57).
 
Львів – на базі центру підтримки ВПО «Udoma» ГО Інститут Суспільних Ініціатив / Society Initiatives Institute (вул. Тракт Глинянський, 57).
 
Хмельницький – на базі ГО “Захист – обʼєднання волонтерів” (вул.Соборна, 43).
 
Проект реалізується БФ Разом для України за підтримки Direct Relief.

Від admin

Коментарі закриті.