Канівська міська територіальна громада отримала статус кандидата ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді». У зв’язку з цим громада  отримати цільову пожертву в рамках проєкту «Надзвичайне реагування на підтримку дітей, постраждалих від збройних конфліктів, шляхом грошових переказів  територіальним громадам, які включені до Ініціативи «Громади, дружні до дітей та молоді» для підтримки нагальних потреб сімей з дітьми», який реалізовується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні разом з Асоціацією міст України.

З метою вирішення нагальних потреб сімей з дітьми, які постраждали від війни, та надання вільного доступу до якісної дистанційної освіти для учнів в громаді  закупили 189 планшетів, які передали у безоплатне користування дітям ВПО, а також дітям з сімей де батьки перебувають на службі в Збройних Силах України та інших законних військових формуваннях, загиблих під час участі в АТО/ООС, дітям військових, які загинули у війні з російською федерацією, малозабезпеченим, дітям сиротам та дітям позбавлених батьківського піклування, багатодітнім та які опинилися в складних життєвих обставинах.

Канівська міська рада щиро дякує Дитячому Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Асоціації міст України за таку потрібну та необхідну ініціативу! Разом до Перемоги України!

Від admin

Коментарі закриті.