Перебуваючи із робочим візитом на Черкащині, Лідерка політичної сили «Батьківщина» Юлія Тимошенко ознайомилася із роботою колективу провідного агропромислового підприємства ТОВ «Агро Арена».

Про напрямками діяльності компанії розповіла директор ТОВ «Агро Арена» Наталія Кравцова.

«Головна місія компанії – це створення абсолютно нового підходу до побудови та покращення аграрного бізнесу України за рахунок об’єднання зусиль і переваг партнерів із різних сфер діяльності», – поінформувала керівник «Агро Арени».

Окрім того, фахівці компанії надають консультації сільгосппідприємствам щодо оптимального підбору гібридів насіння кукурудзи та соняшника та оптимальних систем захисту рослин.

Також компанія пропонує господарствам персональний менеджмент, агрономічну підтримку, високоякісну логістику, страхування ризиків та великий перелік фінансових інструментів.

Юлія Тимошенко подякувала колективу за його важливу роботу.

«Сьогодні робота такого підприємства вкрай важлива. Адже під час війни потерпає економіка всієї країни і ми це відчуваємо в усіх сферах життя. Саме такі команди, як ваш колектив, утримують економіку України», – наголосила Лідер «Батьківщини».

ТОВ «Агро Арена» має повний цикл виробництва – від вирощування сільгосппродукції, заготівлі сировини, зберігання та її переробки.

Юлія Тимошенко зауважила, що робота ТОВ «Агро Арена» – це втілення у реальність мрії про те, яким має бути справжнє аграрне підприємство.

«Ваше підприємство унікальне. Ваш колектив – приклад того, як потрібно господарювати на землі. І сьогодні сила України саме у таких підприємствах. Бажаю, щоб у цей складний період ви не лише вистояли, а і стали на порядок сильнішими. Дякую за вашу працю», – сказала Юлія Тимошенко.

 

Від admin

Коментарі закриті.