Всеукраїнська ініціатива протидії війні в Україні «Допомагай» (https://dopomagai.org) – координаційна ініціатива, що з’єднує людей для організації гуманітарних програм та допомагає з пошуком житла в безпечних регіонах тим, хто цього нині потребує найбільше. Про це інформує Черкаська міська рада з посиланням на Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Ініціативу втілили завдяки співпраці професійної команда продакт менеджерів, маркетологів, розробників, агентів підтримки та просто небайдужих людей, які намагаються зробити все, що можливо для протидії війні, та фахівцями Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Завдяки ініціативі за підтримки BlaBlaCar організовують перевезення людей з гарячих точок. За підтримки Cargofy доставляють гуманітарні вантажі.

Ця платформа та колцентр гарячої лінії 0 (800) 332 238 з 70+ операторів побудована в партнерстві та за підтримки великих українських та міжнародних компаній.

Сервіс «Допомагай», з одного боку, дозволяє громадянам, що бажають надати безкоштовне житло тимчасово переміщеним особам, додавати свої оголошення, вказуючи важливі деталі щодо помешкання.

З іншого боку, тимчасово переміщені особи, що шукають житло, мають змогу фільтрувати  оголошення, зв’язуватись з надавачами житла, щоб домовитись про поселення.

Команда сервісу «Допомагай» сумлінно дбає про безпеку надавачів та шукачів житла та актуальність бази даних оголошень. Цьому сприяє колцентр волонтерів-операторів, які кожного дня перевіряють актуальність оголошень, допомагають додати чи знайти оголошення про житло для тих, у кого немає смартфону чи доступу до мережі  Інтернет, опрацьовують скарги, які користувачі залишають на платформі, тощо.

Якщо вам потрібне житло бо ж ви готові прихистити самі – переходьте за посиланням (https://shelter.dopomagai.org) або ж скористайтеся телефоном гарячої лінії 0 (800) 332 238.

Від admin

Коментарі закриті.