Бюро економічної безпеки України ініціювало націоналізацію 400 залізничних вагонів, які є власністю росії та білорусі. Вагони були виявлені у Черкаській області.

Про це повідомляється на офіційному сайті Бюро економічної безпеки України. 

За результатами перевірок підприємств російської федерації та республіки білорусь, що транспортують обладнання залізницею, співробітники Бюро економічної безпеки України виявили у Черкаській області 400 вагонів залізничного рухомого складу, які є власністю таких підприємств.

Також у зоні митного контролю, одного з міст області, виявлено залізничний вагон із електрообладнанням (12 тягових електродвигунів та 12 якорів тягових двигунів), що належить білоруському підприємству.

Наразі здійснюється оцінка вартості залізничного рухомого складу та електрообладнання.

Перелік виявлених товарно-матеріальних цінностей направлено до Укрзалізниці та військово-цивільної адміністрації Черкаської області для ухвалення рішення щодо подальшої націоналізації.

Заходи Бюро економічної безпеки України щодо виявлення та аналізу діяльності суб’єктів господарювання, де кінцевими бенефіціарами є резиденти росії та білорусі, встановлення активів цих країн та зупинення роботи підприємств, які здійснюють незаконну торгівлю з росією та білоруссю, зокрема, і контрабандним шляхом, тривають.

Від admin

Коментарі закриті.