З метою підбиття підсумків службової діяльності за 2020 рік та постановки завдань на 2021 рік у Києві відбулося перше засідання Колегії Служби судової охорони.

Про це повідомила пресслужба Служби судової охорони Черкащини.

Захід проходив під головуванням Голови Служби судової охорони генерал-майора Валерія Бондара, за участю Голови Вищої ради правосуддя Андрія Овсієнка, керівного складу Служби судової охорони та керівників усіх двадцяти чотирьох територіальних управлінь Служби.

Від Служби судової охорони Черкащини участь у заході взяв начальник Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко.

«2020 рік видався не тільки для нас, а й для всієї країни дуже важким. Служба судової охорони розвивається в правильному напрямку і продемонструвала, що поступово стає неприступною стіною між злочинністю та правосуддям! І все це завдяки згуртованості колективу Служби, високому професіоналізму та відповідальності кожного судового охоронця, дієвій підтримці керівництва Вищої ради правосуддя, Державної судової адміністрації України, голів і керівників апаратів судових установ», – наголосив Голова Служби судової охорони генерал-майор Валерій Бондар.

Водночас Голова Служби проаналізував результати діяльності та окреслив плани на 2021 рік.  

«Ми ані на хвилину не збавимо темпів нашого розвитку! Наступний 2021 рік оголошується в Службі судової охорони роком організації та несення служби», – відзначив генерал-майор Валерій Бондар.

«Служба судової охорони однозначно потрібна не тільки судовій системі, вона потрібна суспільству! Тому людина – це першочерговий орієнтир. Саме від вас залежить, наскільки безпечно почуватимуться в приміщеннях судів і судді, і працівники апаратів судів, і звичайні громадяни. Про це необхідно пам’ятати постійно», – переконливо наголосив Голова Вищої ради правосуддя Андрій Овсієнко.

Під час засідання Колегії Служби судової охорони були визначені кращі колективи серед територіальних управлінь Служби за підсумками службової діяльності у 2020 році. У номінації “За прагнення до перемоги” переможцем стало Територіальне управління Служби судової охорони у Черкаській області.

Від admin

Коментарі закриті.