У селі Сунки завершують будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини. На цей час завершені всі будівельні роботи. Триває благоустрій прилеглої території.

Про це повідомляє Смілянська РДА.

Кошторисна вартість об’єкта становить 5754,848 тис. грн. На умовах співфінансування з бюджету Смілянського району виділили 571,682 тис. грн. субвенції. Ще 85 тис. грн спрямували з бюджету Сунківської сільської ради.

Нині замовник будівництва амбулаторії – управлінням капітального будівництва Департаменту будівництва Черкаської ОДА – готує декларацію про готовність об’єкта до експлуатації.

Голова Смілянської райдержадміністрації Валерія Бандурко постійно тримала на контролі та неодноразово відвідувала будівництво амбулаторії на різних її етапах. На сьогодні, зазначає голова РДА, залишилось не багато, але теж не менш важлива справа – благоустрій навколо амбулаторії.

За словами Сунківського сільського голови Володимира Дорошенка, який доклав чимало зусиль для будівництва медичної установи, виявилось багато бажаючих працювати у таких приємних та сучасних умовах. Приміщення обладнане за новітніми стандартами, підготовлене для роботи двох лікарів сімейної медицини, встановлено сучасне комп’ютерне обладнання, підключене до мережі Інтернет.

Від admin

Коментарі закриті.