Часто замислюватися про своє пенсійне забезпечення ми починаємо ледь не перед тим, коли слід починати процес підготовки відповідних документів.

Про це повідомляє Звенигородська районна філія ОЦЗ.

Щоб мати соціальні гарантії, зокрема: стабільний заробіток, трудовий стаж, лікарняні, право на відпустки тощо – слід наполягати на офіційному оформленні трудових відносин з роботодавцем.

Втомившись від 10 років некваліфікованої праці на нелегальній роботі, Людмила Брунь звернулася за допомогою до Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Разом з кар’єрним радником жінка пройшла профілювання та вирішила здобути робітничу професію за сприяння служби зайнятості.

Пройшовши профвідбір та профдіагностичне тестування, Людмила розпочала індивідуальне навчання в Черкаському навчально-курсовому комбінаті за професією ліфтер.

Після закінчення навчання, безробітна була працевлаштована до Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та пристарілих.

Скориставшись послугами служби зайнятості, Людмила Брунь нині має робітничу професію, офіційну заробітну плату та соціальне забезпечення. Крім того, за словами жінки, це ще й можливість здобути необхідний стаж для майбутньої пенсії.

Від admin

Коментарі закриті.