Незважаючи на карантинні обмеження, сільськогосподарська галузь Лисянщини працює злагоджено. Хтось повинен сіяти, обробляти та збирати врожай, бо від цього залежить економічний стан як окремого господарства, так і регіону в цілому.

Про це повідомляє Лисянська районна філія ОЦЗ.

Нещодавно до Лисянської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості, за допомогою в пошуку роботи, звернувся Олександр Гусак – досвідчений тракторист, який має двадцятирічний досвід роботи в сільському господарстві та професійно володіє сучасною технікою великої потужності.

На останньому місці роботи – в невеличкому фермерському господарстві «Дружба-Босівка» жнива вже завершились і того обсягу робіт, що гарантує стабільний заробіток, вже не було. Тому чоловік вирішив змінити місце роботи.

Кар’єрна радниця, Тетяна Чередник, запропонувала чоловіку роботу тракториста в селі Яблунівка.

Роботодавець – одне з ринкоутворюючих підприємств району ТОВ «Агронива-Черкаси». Робоче місце – сучасний, потужний трактор, що дозволятиме мати суттєво більший дохід, ніж на попередньому місці роботи.

Олександр відразу ж погодився на пропозицію роботи. Проблем з транспортною доступністю не виникло, адже підприємство здійснює підвіз своїх працівників.

Колишній безробітний залишився задоволеним, адже швидко отримав постійне місце роботи, а роботодавець – досвідченого тракториста, якому можна довірити дороговартісну техніку.

Від admin

Коментарі закриті.