За процесуального керівництва Смілянської місцевої прокуратури  закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальні акти у двох кримінальних провадженнях стосовно 3 осіб за фактами зайняття гральним бізнесом (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Про це Економіка сьогодення повідомила пресслужба  прокуратури Черкаської області.

За даними слідства, 2 жительки Шполянщини забезпечували діяльність незаконного грального закладу в місті Шпола, а саме виконували функції адміністраторів незаконного грального закладу та з корисливих мотивів надавали можливість доступу громадянам до комп’ютерного обладнання з установленою ігровою програмою, яка передбачає можливість виграшу, формували віртуальні рахунки, отримували у відвідувачів за це грошові кошти та в разі виграшу видавали його гравцям.

Аналогічним чином 25–річний житель міста Сміла забезпечував функціонування грального закладу в місті Сміла, з наданням подібних незаконних послуг гравцям, що були викриті працівниками поліції під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

                                                                                

Від admin

Коментарі закриті.