На Черкащині тривають ремонтні роботи доріг у рамках проєкту “Велике будівництво”.

Як інформує пресслужба Черкаської облдержадміністрації, наразі роботи проводяться на таких ділянках автошляхів:

– Проводиться реконструкція 11,6 км обходу міста Золотоноша на автодорозі державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь.

– Розпочалася реконструкція шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього на ділянці км 117+180 у Золотоніському районі на автодорозі державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь.

– Проводиться капітальний ремонт 10,7 км на автодорозі державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь у Золотоніському районі від села Софіївка до села Піщане.

– Проводяться підготовчі роботи до початку реконструкції шляхопроводу через залізницю та підходів до нього у місті Городище на автодорозі державного значення Н-01 Київ — Знам’янка.

– Проводиться поточний середній ремонт 7,4 км обходу міста Умань на автодорозі державного значення М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка (через м. Вінницю).

– Проводиться поточний середній ремонт 6 км на ділянці на автодорозі державного значення Р-10 /Р-09/ – Черкаси — Чигирин — Кременчук в Черкаському районі у селі Софіївка.

Від admin

Коментарі закриті.