У квітні-травні 2020 року члени Асоціації українських виробників «Морозива і заморожених продуктів» провели  добровільне тестування морозива та заморожених напівфабрикатів провідних вітчизняних виробників – членів Асоціації. 

Про це кореспондент Економіка сьогодення дізналася Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області

Традиційно відібрані зразки були передані для досліджень у ДП «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів». Щоб отримати цілісну та об’єктивну картину даних якості, продукцію перевіряли за фізико-хімічними, органолептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками. 

Результати цьогорічного тестування були позитивними, фахівці Центру дали висновок про те, що всі протестовані зразки повністю відповідають нормам і вимогам відповідних ДСТУ.

Цей фактор відіграє важливу роль для покупців, які сьогодні дуже зважено підходять до вибору продуктів харчування та готові витрачати гроші на дійсно якісну та безпечну продукцію.

Від admin

Коментарі закриті.