За підсумками січня–березня 2020 р. індекс промислової продукції в області порівняно з січнем–березнем 2019 р. становив 100%, повідомляє Головне управління статистики у Черкаській області.

Відбулося зростання серед таких видів промислової діяльності як виробництво гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції на 23,3%, виробництво хімічних речовин і хімічної продукції – на 17,6%, виготовлення виробів з деревини, виробництво паперу та поліграфічна діяльність – на 12,9%, виробництво харчових продуктів, напоїв – на 0,5%.

Водночас спостерігався спад обсягів виробництва на підприємствах машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устаткування на 23,5%, добувної промисловості та розроблення кар’єрів – на 14,3%, металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів – на 6,3%, постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 5,4%, основних фармацевтичних продуктів та фармацевтичних препаратів – на 1,6%, текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 0,6%.

Від admin

Коментарі закриті.