За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області повідомлено про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю у заволодінні бюджетними коштами в сумі близько 2 млн 472 тис. грн. під час виконання робіт по капітальному ремонту дорожнього покриття в одному з міст Черкаської област (ч. 5 ст. 191 КК України).

За версією слідства, підозрюваний, в 2018 році, у ході здійснення товариством ремонтних робіт, залучивши, як посередника, суб’єкта господарювання з ознаками фіктивності, придбав й використав при укладенні дорожнього покриття асфальтобетонну суміш нижчого класу та вартості, ніж це передбачено в проектній документації, зазначивши в актах виконаних робіт завідомо неправдиві відомості про використання суміші, що не відповідає умовам специфікації, внаслідок чого незаконно заволодів грошовими коштами місцевого бюджету в особливо великих розмірах.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Черкаській області за оперативного супроводу СБУ в Черкаській області.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Від admin

Коментарі закриті.