Пані Наталія Калашник працювала завскладом та мріяла про свій бізнес. Її задум підтримав чоловік Павло, який придбав приміщення колишнього магазину у с.Березняки.

Подружжя разом навели лад, провели ремонтні роботи, облаштували кухню та організували продаж продуктів, будівельних матеріалів. Навколо приміщення розчистили територію, створили клумбу і засадили її квітами.

Підприємиця  намагається робити так, щоб все необхідне для односельчан було в магазині, постійно слідкує за якістю продукції. Відкрити власну справу виявилося не так складно, ділиться враженнями Наталія:

«Я товарознавець та економіст. Тож завчасно все прораховую та планую. Потрібно дбати про те, щоб послугами були задоволені люди. І тут багато чого залежить від порядності персоналу, який працює. Ми уважно стежимо за «Книгою скарг та пропозицій». Тут можна побачити багато добрих слів від жителів та гостів громади. У нас найкращі працівники. Я намагаюся робити все, щоб люди працювали у нас, а не за кордоном, щоб не розпадалися родини. Слова подяки пишуть і у місцевій пресі, ми зберігаємо ці газети. Нам приємно бачити добрі відгуки, це надихає працювати краще. Також слідкуємо за змінами у законодавстві та стандартами: працюємо відкрито та чесно».

Гарні відгуки і у працівників підприємниці пані Наталії. Розповідає старша продавчиня Лідія Гуліна:

«Я тут працюю не перший рік. Наталя дбає по все: щоб у нас були хороші умови праці, щоб  ми  мали змогу приготувати собі їжу та відпочити».

Добре знають про підприємницю і у Смілянському міськрайонному центрі зайнятості.

«Наталя завжди повідомляє про актуальні вакансії. Підприємниця неодноразово отримувала компенсацію роботодавцю фактичних витрат у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за осіб, працевлаштованих на нові робочі місця»,- відзначає начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Ольга Дар’єва.

Про це повідомили у Смілянському міськрайонному центрі зайнятості.

Від admin

Коментарі закриті.