Із завтрашнього дня у Черкасах, імовірно, можуть обмежити роботу громадського транспорту. Таку пропозицію висловив міський голова Анатолій Бондаренко під час засідання комісії з надзвичайних ситуацій, пише ПроГоловне.

«Ми усвідомлюємо, що громадський транспорт є одним з місць, де найбільша вірогідність розповсюдження коронавірусу. І хоча в нас вже проводиться дезинфікування тролейбусів і маршруток, а з сьогоднішнього дня – і зупинок громадського транспорту. Проте цих дій може бути замало. Тож, можливо, ми будемо ухвалювати рішення про призупинення роботи громадського транспорту із завтрашнього дня», – зазначає міський голова.

Крім того, на засіданні комісії затвердили проект рішення виконавчого комітету, який мають затвердити сьогодні о 13.00.

У ньому пропонується від завтра обмежити роботу об’єктів загального користування: магазинів, окрім продуктових і аптек, усіх гуртків, фітнес-центрів, ресторанів тощо.
Усім суб’єктам господарювання рекомендують за можливості організувати дистанційну роботу працівників.

«Згуртованість, чітке виконання інструкцій і дотримання правил особистої гігієни. Ось ті заходи, які допоможуть нам у боротьбі із коронавірусом. Краще нині потерпіти деякі незручності, ніж потім боротися із епідемією», – зазначив мер Черкас.

Від admin

Коментарі закриті.