Нещодавно фахівцями Чигиринської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості на замовлення ТОВ «Богданова гора», ВТФ «Вікторія», філії «Вітове» ТОВ СП «НІБУЛОН», Чигиринський район електричних мереж, КП «Чигирин», ФОП Корнієнко Г. М., проведено міні-ярмарок вакансій для підбору працівників за професіями «вантажник», «комірник», «складальник взуття», «складальник верху взуття», «укладальник-пакувальник», «вишивальник», «швачка», «штампувальник», «офіціант», «бармен», «бухгалтер», «технолог», «токар», «озеленювач», «машиніст автомобілерозвантажувача», «інженер-програміст», «тракторист», «кондитер», «машиніст екскаватора».

Про це інформує Чигиринська районна філія обласного центру зайнятості.

Відкрила захід начальниця відділу взаємодії з роботодавцями районної філії Людмила Новіцька, яка поінформувала про стан ринку праці, наявність вільних робочих місць, соціальні послуги служби зайнятості, наголосила на можливості проходження професійного навчання у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості або безпосередньо на підприємстві.

У ході зустрічі, роботодавців із претендентами на працевлаштування, обговорювались питання графіку та режиму роботи, заробітної плати, основних обов’язків та умов праці на робочому місці. Після детального ознайомлення претендентів на роботу з інформацією, поданою роботодавцями, проводилась індивідуальна співбесіда.

За результатами проведеного заходу 9 осіб пройшли співбесіду з роботодавцем, з яких 3 особам погоджено працевлаштування після проходження медогляду, всі інші отримали корисну інформацію, яка допоможе в подальшому при пошуку роботи та працевлаштуванні.

«Звісно, не всі, хто завітав на ярмарок, відразу отримають роботу, але в тому, що всі, хто хотів, одержали корисну інформацію, яка допоможе вирішити це питання – сумнівів немає», – прокоментувала Людмила Новіцька.

Від admin

Коментарі закриті.