«‎Школа успіху» — 10-денний освітній проєкт для підлітків, які хочуть стати соціально активними. Проєкт покликаний дати знання та навички XXI століття.

Протягом 10 днів учасники навчаться розробляти власні проєкти, здобудуть вміння презентації своїх ідей та втілення їх у реальність, побувають в офісах українських компаній і дізнаються про роботу бізнесу, соціальних та комерційних сфер, пройдуть тренінги від івент-менеджерів, комунікаційників, фахівців з ораторського мистецтва, мотиваційних спікерів, істориків, молодіжних лідерів та активістів, які поділяться своїм досвідом та знаннями. Учасники проєкту зможуть взяти участь у філософському модулі від The Aspen Institute Kyiv, на якому у форматі діалогу обговорять питання, з якими стикається молодь у XXI столітті – покликання у житті, любов, гідність, щастя, цінності, виховання звичок здорового способу життя.

У 2019 році учасниками «‎Школи успіху» стали 50 дівчат та 50 хлопців, які отримали знання та розвинули навички креативного мислення, лідерства, продуктивністі, підприємницьких здібностей, інформаційної грамотністі, ораторського мистецтва. Крім того, учасники організували 100 локальних «‎Шкіл успіху», до яких залучили понад 3 000 підлітків.

Умови участі:

Реєстрація на проєкт «‎Школа успіху» відкрита до 15 лютого 2020 року.

Подати анкету можна за посиланням: https://my.klitschkofoundation.org/login

Деталі доступні у розділі «Проєкти» на сайті:   https://www.klitschkofoundation.org/

Контактна інформація:

Єфименко Ігор – менеджер Klitschko Foundation

E-mail: i.yefimenko@klitschkofoundation.org

«У минулому році від Черкащини у сотню переможців всеукраїнського конкурсу “Школа успіху” потрапили  черкаські учні: одинадцятикласниця Яна Олексієнко та десятикласник Владислав Босенко, – говорить Лариса Булка, консультант з комунікацій Черкаського РВ АМУ. – Приїхавши додому Яна Олексієнко організувала навчання для своїх однолітків, де поділилася здобутим досвідом та отриманими знаннями».

Від admin

Коментарі закриті.