У Шполі, Білозір’ї та Золотоноші віднині працюють інформаційні пункти підприємця. Їх відкрили 18-19 грудня. Область є пілотною в Україні з реалізації інформаційно-підприємницького проєкту, який запустили Офіс розвитку малого та середнього підприємництва/SME.DO та Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Про це інформує пресслужба Черкаської облдержадміністрації.

Принцип роботи пункту – це єдине вікно, де підприємець може дізнатися про можливості для відкриття своєї справи та розвитку бізнесу, дієві програми підтримки МСП та отримати безкоштовну інформаційну консультацію від співробітника пункту. Його мета: допомогти підприємцям та тим, хто хоче започаткувати власну справу.

Такі пункти надаватимуть базовий рівень безкоштовної інформаційної та консультативної підтримки бізнесу з акцентом на наявні можливості: доступні програми підтримки МСП та порядок участі в них, проведення навчальних та інформаційних заходів через мережу закладів-партнерів. Одним з інструментів роботи консультанта ІПП стануть бізнес-кейси, які вже зараз доступні на платформі ефективного регулювання та державний інформаційний портал для підприємців, відзначають в Департаменті регіонального розвитку Черкаської ОДА.

Адреси ІПП в Черкаській області:

– Золотоніський ІПП знаходиться в приміщенні мерії міста (м. Золотоноша, Садовий проїзд, 8, 1-й поверх). За місяць ІПП буде перенесено до міського ЦНАПу (додатково інформуватимемо про адресу).
– Білозірський ІПП знаходиться у ЦНАПі ОТГ (с. Білозір’я, вул. Незалежності 168, 1-й поверх).
– Шполянський ІПП знаходиться у ЦНАПі ОТГ (м. Шпола, вул. Лозуватська 59, 1-й поверх).

Від admin

Коментарі закриті.