За підсумками січня–жовтня 2019 р. індекс промислової продукції в області порівняно з січнем–жовтнем 2018 р. становив 100,6%, повідомляє Головне управління статистики у Черкаській області.

Зростання виробництва відбулося серед таких видів промислової діяльності як виробництво хімічних речовин і хімічної продукції – на 18,0%, виробництво основних фармацевтичних продуктів та фармацевтичних препаратів – на 15,8%, текстильне виробництво, виробництво одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 11,7%, виготовлення виробів з деревини, виробництво паперу та поліграфічна діяльність – на 7,1%, виробництво харчових продуктів, напоїв – на 0,6%.

Водночас спостерігався спад обсягів на підприємствах металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання – на 10,9%, виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 8,2%, постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 4,6%, добувної промисловості та розроблення кар’єрів – на 4,2%.

Від admin

Коментарі закриті.