На території Золотоноші більше 100 років здійснює свою господарську діяльність Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор», що з 2000 року належить компанії «Петрус-Алко» та випускає продукцію під торговою маркою Златогор. У вересні поточного року під час дегустаційного конкурсу напоїв «Бест дрінк 2019» підприємство отримало п’ять найвищих нагород за новинки продукції.

У зв’язку з розширенням асортименту, товариство терміново потребує працівників, тому представники заводу за допомогою звернулися до служби зайнятості.

 Фахівці Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості оперативно відреагували на потребу роботодавця та організовували міні-ярмарки вакансій і зустрічі з претендентами на вільні робочі місця, в яких взяли участь близько 100 пошукачів роботи.

Адміністративний директор компанії «Петрус-Алко» Сергій Давидков та начальник відділу кадрів ТОВ «Золотоніський ЛГЗ «Златогор» Тетяна Леванець, презентували підприємство, надали детальну інформацію про режим роботи, умови праці, розмір заробітної плати та озвучили перелік вакансій. Також представники роботодавця повідомили про можливості підвезення працівників до місця роботи, як по місту та і з інших населених пунктів району. На території підприємства працює їдальня, яка забезпечує працюючих пільговими обідами. «Працівники підприємства отримують весь пакет соціальних гарантій та почуваються захищеними»,- наголосив Сергій Давидков.

У свою чергу начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Світлана Кириченко, повідомила безробітних про можливості участі у роботах тимчасового характеру, адже роботодавець зацікавлений у відповідній співпраці.

На цей час підприємство продовжує підтримувати партнерські відносини з службою зайнятості та забезпечувати  роботою безробітних.

Про це повідомляють у Золотоніській міськрайонній філії обласного центру зайнятості.

Від admin

Коментарі закриті.