Виконавчий комітет Черкаської міської ради проголосував за демонтаж десятка кіосків, які не мають паспортів прив’язки. Зокрема, знесенню підлягають тимчасові споруди по вул.Припортовій та по бульв.Шевченка. Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.

Також члени виконкому доручили управлінню інспектування розібратися із незаконною діяльністю власників ще низки тимчасових споруд.

Міський голова Анатолій Бондаренко звернув увагу на діяльність так званих лотерей.
«Вони брали дозвіл на розміщення МАФів, наприклад, для торгівлі продуктами, а там розміщені «лотереї». Я пропоную перевірити ці дозволи на відповідність нормам чинного законодавства і скасувати їм паспорти прив’язки», – зазначив він.
«Хочу додати, що виконком не давав дозволів цим підприємцям на розміщення реклами лотерей. Це, наприклад, ТС на площі Богдана Хмельницького поблизу прокуратури і на перехресті бульв.Шевченка і вул.Чорновола, але їх набагато більше», – зауважила членкиня виконкому  Діана Тяско.
«На мою думку, необхідно перевірити діяльність нічних закладів, чи не продають вони алкоголь неповнолітнім, і чи мають дозволи на нічний режим роботи ці «лотереї», адже вони працюють цілодобово», – додав заступник міського голови Юрій Ботнар.
Також він наголосив на необхідності знесення низки тимчасових споруд по вул.Чорновола поблизу гімнастичного комплексу.
«Ми і надалі продовжимо  очищувати місто від незаконних МАФів. Проте тим, кому ці кіоски потрібні, щоб чесним шляхом заробити додаткові копійку, наприклад, ремонтом годинників чи точінням ножів, ми будемо іти назустріч. Однак хочу наголосити, що такі люди мають звернутися до міської влади, щоб узаконити свою діяльність», – підсумував Анатолій Бондаренко.

Від admin

Коментарі закриті.