Міжнародну спеціалізовану виставку «Енергоефективність. Відновнювальна енергетика», яка проходила у Міжнародному виставковому центрі (Київ), відвідали працівники ТОВ «Черкасиенергозбут». Подія була присвячена нагальним питанням сьогодення: пошуку засобів щодо підвищення енергоефективності в Україні, розвиток відновлювальних джерел енергії та реалізації енергозберігаючих проектів у житловому фонді.

Про це інформує пресслужба ТОВ “Черкасиенергозбут”.

Завдяки насиченій діловій програмі працівники ТОВ «Черкасиенергозбут» мали змогу почути думки провідних експертів щодо питань енерго- та ресурсозбереження. Заввіділом договірних відносин ТОВ «Черкасиенергозбут» Олександр Цівіна зауважив:

«Мені бракувало на виставці висвітлення та представлення більш вузькопрофільного напрямку, те чим займаємося саме ми – закупівлею електроенергії та постачання до кінцевого споживача»

У цьогорічній виставці взяли участь 385 підприємства з 19 країн світу: Австрія, Білорусь, Італія, Китай, Литва, Німеччина, Польща, Україна, Чехія; які представляли як власні розробки, та і продукцію виробництва: Бельгії, Ізраїлю, Іспанії, Нідерландів, Норвегії, Південної Кореї, Словенії, США, Франції, Японії та інших. Кількість зацікавлених спеціалістів, що відвідали експозиції більше 8500 осіб. Такі показники свідчать про важливість проведення вищезазначених заходів та зростання їх популярності як в Україні, так і за її межами.

Від admin

Коментарі закриті.