Адміністративна колегія Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнала, що ТОВ «Черкаси-Ексім-Транс» і ПП «ЕНЕРГО ХОЛДИНГ ЛТД» вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

Про це інформує пресслужба Черкаського обласного територіального відділення антимонопольного комітету України.

Як встановило відділення вказані суб’єкти господарювання приймали участь у 6 процедурах закупівель послуг, що проводились у 2016-2018 роках комунальним закладом Херсонської обласної ради «Каїрський психоневрологічний будинок-інтернат» та регіональною філією «Львівська залізниця»  АТ «Українська залізниця».

За результатом аналізу конкурсних пропозицій зазначених суб’єктів господарювання, документації конкурсних торгів Замовників, а також матеріалів, отриманих в ході розгляду справи, встановлено обставини та факти, які свідчать про те, що учасники узгодили між собою умови участі у торгах.

На ПП «ЕНЕРГО  ХОЛДИНГ  ЛТД»  накладено штраф відповідно до діючого законодавства України, а щодо ТОВ «Черкаси-Ексім-Транс» – провадження у справі закрито у зв’язку з припиненням юридичної особи.

Також, відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» в подальшому ПП «ЕНЕРГО ХОЛДИНГ ЛТД» заборонено брати участь у публічних закупівлях протягом 3 років.

 

Від admin

Коментарі закриті.