Комунальні платежі у зимовий період – це те, про що замислюється зараз чи не кожен. Гроші повинні працювати на вас – заявляють черкаські банкіри та пропонують один із способів сплатити комуналку непомітно та легально. 

“Ми пропонуємо легкий та дієвий спосіб сплати комунальних платежів коштом надходжень від депозитних програм ПриватБанку. Наприклад, поклавши у банк суму коштів, що гарантується о повернення Фондом гарантування вкладів, тобто 200 тисяч гривень, клієнт отримає 2183 гривні чистого прибутку, що може використати на оплату комуналки, – розповідає керівник напрямку депозитних програм Черкаської філії ПриватБанку Неля Онищук. – Це досить зручно, адже отримується не тільки дохід за депозитною програмою, а й покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг”

За словами банкірів, вклад від 250 тисяч гривень несе ще більшу вигоду для клієнта, адже згідно акційних умов, що наразі діють у ПриватБанку, дохід від такого депозиту буде не менш ніж 3595 гривень

За минулий квартал жителі Черкащини поклали на власні депозитні рахунки 106,5 млн грн та активно використовують можливість додаткової економії власних коштів при сплаті будь-яких обов’язкових платежів.

“Наші вкладники при оформленні депозиту самі обирають і сам вид вкладу, і спосіб нарахування відсотків по ньому, – розповідає Неля Онищук. – Тож відсотки можуть зараховувати на картку або додавати до суми вкладу та збільшувати прибуток шляхом нарахування відсотків на відсотки. Частина наших клієнтів підключили послугу регулярного платежу на рахунки комунальних підприємств, що надає змогу не відвідувати банк для таких розрахунків, а просто відстежувати сплати онлайн, у Приват24”.

Про це інформує Наталія Макаренко, PR-менеджер ПриватБанку Черкаського та Вінницького регіонів.

Від admin

Коментарі закриті.