В рамках співпраці Паланської сільської Ради із Проектом ПРООН “Розвиток та комерціалізація біоенергетичних технологій в муніципальному секторі в Україні” за кошт міжнародного донора розробляється проектно-кошторисна документація будівництва модульних твердопаливних котелень у трьох школах громади. Про це Економіка сьогодення дізналася у Паланській ОТГ.

Крім цього, сільська рада подала заявку на співфінансування будівництва котелень. Загалом фінансова підтримка донора становитиме близько 1,5 млн грн (30% вартості проекту). У кооперації із підприємствами, що працюють на території громади, ми зацікавлені у подальшій співпраці із ПРООН по напряму реалізації енергоефективних проектів будівництва біогазових установок. Це дозволить громаді заощадити кошти на енергоресурси та забезпечить створення нових робочих місць.

Як повідомляють у громаді, днями із ознайомчим візитом до громади завітали експерти ПРООН: міжнародний консультант Eugenia Katsigri-Helioti та національний консультант Igor Komendo.

Від admin

Коментарі закриті.