Однією з ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Днями за ініціативи Монастирищенської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості проведено презентацію салон-магазину «Гардини» місцевої підприємниці Раїси Цимбалюк.

Салон спеціалізується на виготовленні штор, гардин, тюлей, ламбрекенів, покривал та реалізує різноманітні текстильні аксесуари.

У ході зустрічі підприємниця розповіла про історію становлення своєї діяльності.

«Робота з тканиною – це моя улюблена справа, яка приносить не тільки дохід, а й красу і задоволення клієнтам»,  – ділиться враженнями Раїса Цимбалюк.

У салон-магазині існує різноманітний спектр послуг для клієнтів – це і консультація, виїзд на місце, підбір текстильного оформлення для вікна або всього простору, доставка та установка.

Під час проведення презентації роботодавець розповіла учасникам заходу про умови праці, характер та режим роботи, розмір заробітної плати, додаткові заохочення та соціальні гарантії. Також наголосила на можливості стажування для безробітних з подальшим їх працевлаштуванням.

У заході взяло участь 18 безробітних, які перебувають на обліку в районній філії, з них 2 громадян зацікавились можливістю стажування.

Про це Економіка сьогодення повідомили у Монастирищенській районній філії обласного центру зайнятості.

 

Від admin

Коментарі закриті.