Як інформують фахівці Драбівської районної філії ОЦЗ, від початку подій на Сході країни, доводиться вирішувати ряд важливих питань, одним з яких є допомога в адаптації до мирного життя тим, хто боронив країну від агресора. Завдання соціально-психологічної та трудової реабілітації людей, які перебували в екстремальних умовах, стає все більш актуальним, пише Економіка сьогодення.

Житель селища Драбів Віктор Крюченков три роки служив за контрактом в лавах Збройних сил України. Після демобілізації молодий чоловік звернувся до Драбівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні.

«Віктор виконував усі рекомендації кар’єрного радника: брав активну участь в тренінгах та інформаційних заходах для військовослужбовців, семінарах з техніки пошуку роботи, відвідував ярмарки вакансій. Склавши індивідуальний план працевлаштування, було визначено пріоритетні напрямки професійної діяльності для безробітного», – коментує директор районної філії Валерій Хабло.

У результаті спільних зусиль для чоловіка знайдено роботу у Баришівській зерновій компанії на посаді охоронника. Оскільки до початку служби у лавах української армії чоловік не мав професійного досвіду, робота припала йому до душі.

Зараз чоловік має постійне місце роботи та з вдячністю згадує про допомогу у сприянні працевлаштуванню фахівців районної філії,

 

Від admin

Коментарі закриті.