Приватне мале підприємство «ІНТЕРБУД» (м. Канів) і фізичну особу-підприємця  Куценка Олександра Степановича (м. Канів) оштрафовано за  порушення законодавства про захист економічної конкуренції, пише Економіка сьогодення.

Адміністративна колегія Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнала, що ПМП «ІНТЕРБУД»  і ФОП Куценко О.С.  вчинили порушення, передбачене пунктом 1 статті 50, пунктом 4 частини другої статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

Як встановило відділення, вказані суб’єкти господарювання приймали участь у процедурі закупівлі послуг, що проводилась у  жовтні 2018 року Управлінням містобудування та архітектури виконавчого комітету Канівської міської ради.

За результатами аналізу конкурсних пропозицій зазначених суб’єктів господарювання, документації конкурсних торгів Замовника, а також матеріалів, отриманих в ході розгляду справи, встановлено обставини та факти, які свідчать про те, що учасники узгодили між собою умови участі у торгах.

На відповідачів ПМП «ІНТЕРБУД»  і ФОП Куценка О.С.  накладено штрафи, відповідно до діючого законодавства України.

Також, відповідно до  пункту 4 частини першої статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі», вчинення  ПМП «ІНТЕРБУД» і ФОП Куценком О.С.  зазначеного порушення є підставою для  заборони   брати участь в  процедурах  закупівлі протягом 3 років, інформує прес-служба Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

 

 

Від admin

Коментарі закриті.