Сьогодні в Черкаській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості відбулась презентація роботодавця ДП “ВО “Карпати” м. Івано-Франківськ, куди запрошують на роботу працівників за професією «В’язальник схемних джгутів». Підприємство виготовляє електрокабельну продукцію для автомобілів марок: “Volkswagen Touareg”, “Porsche Cayenne”, “Mercedes C-class”, “Mercedes E-class”. У зв’язку із виходом на нові потужності із виготовлення кабельно-провідникової продукції для укомплектування пропонується понад сто нових вакансій, пише Економіка сьогодення.

Під час заходу представник роботодавця Марина Михайлівна розповіла про вимоги при прийнятті на роботу, умови праці та соціальні гарантії: «З працівниками підписується договір на офіційне працевлаштування до 22 грудня. Проїзд до м. Івано-Франківськ та у зворотному напрямку безкоштовний, також надається можливість щомісячно на тиждень приїздити додому коштом роботодавця. Тризмінний графік роботи. Спеціальних кваліфікаційних вимог для кандидатів немає, адже підприємство має потужну навчальну базу. Крім того, пропонується достойна заробітна плата на рівні 15 тисяч гривень на руки».

«Черкаська районна філія ЧОЦЗ налагоджує співпрацю з ДП “ВО «Карпати» насамперед тому, що працівники, які отримають досвід роботи на цьому підприємстві матимуть можливість працевлаштування в м. Черкаси на подібній компанії, відкриття якої наразі планується» – зазначив директор філії Олександр Гриценко.

Близько двадцяти безробітних відвідали захід, були поінформовані про можливість працевлаштування на зазначене підприємство. Зацікавлені пройшли співбесіду з представником роботодавця та заповнили анкети для претендентів на роботу, інформує прес-служба Черкаської районної ради з посиланням на Черкаську районну філію Черкаського обласного центру зайнятості.

Від admin

Коментарі закриті.