Звенигородською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості організовано та проведено «Презентацію роботодавця» у ФОП Буряк Надії Василівни, яка є власницею кафе-бару «Централ», пише Економіка сьогодення.

На заході були присутні заступник директора Звенигородської районної філії Людмила Грицай, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Звенигородської районної філії Жанна Федоренко, фізична особа-підприємець Надія Буряк та 6 осіб з числа безробітних.

Відкрила захід заступник директора Звенигородської районної філії. Вона презентувала роботодавця, відзначивши плідну співпрацю із службою зайнятості. Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Жанна Федоренко розповіла про послуги служби зайнятості для роботодавців та безробітних.

Надія Буряк провела екскурсію по закладу та проінформувала присутніх про пріоритетні напрямки діяльності кафе-бару, а також повідомила про можливість працевлаштуватися до закладу на посади кухаря, кухонного робітника та офіціанта.

На завершення заходу проведено співбесіди роботодавця із пошукачами роботи, які зацікавилися вакантними робочими місцями, інформує відділ організації надання послуг роботодавцям ОЦЗ.

Від admin

Коментарі закриті.