Одночасно на кількох черкаських вулицях триває ремонт дорожнього покриття. Нині асфальтують вулицю Припортову. Покриття на ній оновлять на відрізку від бульвару Шевченка до Річкового вокзалу.

Тим часом, КП «ЧЕЛУАШ» здійснює ямковий ремонт вулиці Одеської від Лісової Просіки до Онопрієнка. Цими вихідними ремонтники завершили асфальтування вулиці Гетьмана Сагайдачного. Нове дорожнє покриття на ній уклали від Симиренківської до Пацаєва. У планах, за словами начальника управління вуличної інфраструктури Сергія Отрешка, розпочати ремонт на вулиці Ю. Іллєнка (від Вантажного порту до бульвару Шевченка).

Тривають роботи і по департаменту архітектури та містобудування. За словами директора департаменту Артура Савіна, цьогоріч визначено 5 основних об’єктів для проведення ремонту: вул.Сумгаїтська, вул.Надпільна, вул. Благовісна, вул.Чехова та вул.Гуржіївська.

«Подано декларацію про початок капітального ремонту вул.Благовісної. Орієнтовно у цю середу підрядник планує вийти на новий об’єкт. Триває визначення переможця на проведення капітального ремонту вул.Надпільної від вул.Чорновола до вул.Добровольського, а також ремонту вул.Чехова», – розповів під час ранкової наради Артур Олександрович.
Тривають роботи по 2-х чергах бульв.Шевченка (в районі 700-річчя і вул.Можайського).
«Нині тривають дискусії щодо парканчиків, які ми встановлюємо по бульвару Шевченка. Хочу зазначити, що їх встановлення передбачене правилами безпеки експлуатації вулиці. Це допоможе забезпечити збереження зелених насаджень і запобігти переходу вулиці пішоходами у невстановленому місці. Встановлення цих парканів передбачене проектом реконструкції бульв.Шевченка і не потребує додаткових коштів», – зазначив Артур Савін.
Крім того, нині активно ведуться ремонті роботи на третій черзі вул.Героїв Дніпра. Тут роблять тротуари, велодоріжки і заїзди у двори. За словами Артура Савіна, на червень заплановано укладання верхнього шару ЩМА.

Від admin

Коментарі закриті.