Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області протягом січня – березня 2019 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 5,2 млн грн.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю, керівники місцевих органів влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій прийняли 13 управлінських рішень. Об’єкти контролю виконали 32 пропозиції, надані їм за результатами державних фінансових аудитів.

Правоохоронним органам передано матеріали 8 контрольних заходів, за результатами яких розпочато 6 досудових розслідувань.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю пред’явлено 2 позови до суду щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 132,8 тис. грн.

До підприємств, установ та організацій, під час ревізій в яких виявлені порушення, у 8 випадках застосовано заходи впливу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

За допущені порушення на 30 осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення, 7 осіб притягнуто до дисциплінарної та матеріальної відповідальності, 3 посадових осіб звільнено із посад, інформує прес-служба Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області.

Від admin

Коментарі закриті.