Кам′янська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості сприяла участі безробітних у проведенні робіт з благоустрою населених пунктів.

У рамках проведення весняних заходів з озеленення та поліпшення санітарного стану території, наведено лад поблизу будинків, підприємств та установ, на кладовищах, площах, на території закладів охорони здоров’я та культури, в парках, а також об’єктах масового перебування та відпочинку населення. Здійснено упорядкування прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків. Від стихійного сміття прибрано вулиці населених пунктів та узбіччя доріг, організовано роботу з проведення першочергових заходів щодо впорядкування та ремонту доріг і тротуарів.

Для того, щоб населені пункти мали охайний вигляд,  приведено у належний санітарний стан території зелених зон – скверів, алей, квітників і газонів, створені нові зелені насадження та клумби. Особлива увага приділялась збереженню існуючих об’єктів зеленого господарства.

Загалом до участі у благоустрої населених пунктів долучилося близько 40 безробітних, інформує Кам′янська районна філія ОЦЗ.

«Кожен повинен розуміти, що чистота міста та району залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашої країни», – переконана директор районної філії Тетяна Бурдєєва.

 

Від admin

Коментарі закриті.