Черкаською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 206-2 КК України (протиправне заволодіння майном організації,  шляхом вчинення правочинів з використанням підроблених документів, вчинене за попередньою змовою групою осіб, що заподіяло велику шкоду).

Як інформують у прокуратурі, досудовим розслідуванням встановлено, що директор одного товариства, діючи умисно, з корисливих мотивів, протиправно заволодів майном Українського товариства охорони природи, шляхом вчинення ряду правочинів з використанням підроблених документів, що заподіяло велику шкоду громадській організації, а саме незаконно переоформив майновий комплекс «Будинок природи» в місті Черкаси, що належить на праві колективної власності товариству.

За результатами проведення судово-економічної експертизи сума розміру заподіяної шкоди складає понад 10 мільйонів гривень, що більш ніж в 15 разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян, чим завдано зазначеній організації  великої шкоди.

На даний час процесуальним керівником погоджено обвинувальний акт та направлено до суду для розгляду по суті.

Від admin

Коментарі закриті.