Днями управління праці та соціального захисту населення та відділ охорони здоров’я в Умані підписали угоду про співпрацю, яка стосується надання паліативної допомоги населенню міста. Співпраця медичних та соціальних працівників допоможе покращити якість надання паліативної допомоги невиліковним хворим, інформує сайт міста Умань.

Угоду було підписано під час круглого столу з питання створення єдиної, комплексної системи паліативної допомоги та соціальних послуг паліативного догляду для забезпечення максимально можливої якості життя людини з невиліковною хворобою та їх рідних.

Круглий стіл проходив за участі представників закладів охорони здоров’я та соціального захисту з міста Умань, Золотоноша та Тальне, які працюють у сфері надання соціальних послуг населенню.

На засіданні були присутні представники Міністерства соціальної політики України, Черкаської обласної державної адміністрації, а також Благодійної організації «Фонд Родини Нечитайло».

«Сподіваємось, за підтримки Мінсоцполітики, Департаменту соціального захисту населення та управління охорони здоров’я Черкаської ОДА, спонсорів та меценатів ми  спільні соціальні проекти з надання послуг паліативного догляду та право людини на гідне життя», ― зазначається на сайті Уманської міської ради.

Від Author 2

Коментарі закриті.