З січня ц.р. у Канівському ліцеї №6 розпочались роботи по завершенню встановлення металопластикових вікон. Нагадаємо, близько 50% нових металоптастикових вікон було встановлено в цьому начальному закладі минулого року, інформує Канівська міська рада. Кошти в сумі 1 млн 100 тис. грн було виділено з державного фонду соціально-економічного розвитку.

Тоді ж Канівський міський голова Ігор Ренькас активізував роботу щодо пошуку ресурсів, аби встановити й решту вікон. З нового року роботи щодо оновлення всіх вікон навчального закладу продовжились. Цього разу було отримано субвенцію з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій суму в розмірі 1 млн. 400 тис.грн. Виділення коштів передбачало співфінансування – з місцевої скарбниці щоразу виділялося до 3%.

– Роботи ведуться з ранку до пізнього вечора, – відзначає директор Валентина Мартинович. – Це і демонтаж старих вікон, вкриття відкосів гіпсокартоном, облицювання, фарбування… Школа висловлює велику вдячність виконавцю робіт Миколі Міщенку. Завдяки вашій згуртованій і відповідальній діяльності приміщення закладу стає затишним, привітним та гостинним.

 

Від Author 2

Коментарі закриті.