У межах реалізації кількох державних та міських програм у минулому році 61 черкаська родина поліпшила свої житлові умови, інформує Черкаська міська рада. . Це, зокрема, рідні загиблих військових, учасники АТО, сім’ї внутрішньопереміщених, діти-сироти та  позбавлені батьківського піклування. Про це повідомили в департаменті житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.

Так, за рахунок державного бюджету грошову компенсацію на придбання житла отримали 6 сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО, 17 сімей АТОвців із інвалідністю І-ІІ групи внаслідок війни.

Ще 15 родин учасників бойових дій придбали житло за міською програмою пільгового житлового кредитування учасникам АТО. Одна сім’я учасника АТО придбала житло за програмою кредитування за рахунок статутного капіталу ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», ще одна родина АТОвця та сім родин внутрішньопереміщених осіб – за програмою «Доступне житло».
Водночас, сім осіб отримали торік по кімнаті в гуртожитку із фонду орендованого житла без зняття з квартирного обліку.

П’ять кімнат у гуртожитку з фонду соціального призначення без зняття з соціального квартирного обліку надали також іншим категорійним особам.

Три родини минулоріч отримали службове житло.

Загалом же нині, за інформацією департаменту, на квартирному обліку за місцем проживання у Черкасах перебуває 7982 сім’ї.

Від Author 2

Коментарі закриті.