Черкащани, які не провели остаточний розрахунок з ПАТ “Черкасиобленерго” за електроенергію, спожиту до 1 січня 2019 року, отримують одразу дві квитанції, пише “Вікка“.

Одна – від компанії постачальника ТОВ “Черкасиенергозбут” за спожиту електроенергію у січні 2019 року. Друга квитанція – з інформацією щодо розміру заборгованості перед ПАТ “Черкасиобленерго” за електроенергію, використану до 31.12.2018 року включно.

Для черкащан, що сплачують дані послуги через Приват24, повідомляємо, що шаблони оплати за електроенергію грудня 2018 року відкрито з чинними для погашення боргу реквізитами. Шаблони містять всі необхідні дані для здійснення оплати. Платежі приймаються у стандартному режимі у всіх каналах оплати ПриватБанку.

Для нових клієнтів, що вперше здійснюють оплату через канали приймання платежів ПриватБанку, пошук одержувача платежу проводиться за назвою підприємства або за ЄДРПОУ.

Додатково звертаємо увагу клієнтів ПриватБанку – найвигіднішим каналом оплати послуги є Приват24, адже максимальна комісія там складає три гривні.

Перед здійсненням платежу не забувайте перевірити реквізити компанії, якій сплачуються кошти, номер особового рахунку та суму, яка зазначена в рахунку.

Від Author 2

Коментарі закриті.