Відтепер послуги з постачання електричної енергії буде надавати ТОВ “Черкасиенергозбут”, а послуги з розподілу електричної енергії – ПАТ “Черкасиобленерго”, інформує “Прочерк“.

Аби попередити занепокоєння черкащан, що сплачують дані послуги через канали оплати ПриватБанку, повідомляємо, що у шаблонах оплати за електроенергію клієнтів банку особові рахунки змінено на діючі автоматично. Тож, одержувач  коштів від населення замінено на “Черкасиенергозбут”.  Зверніть увагу, що нові рахунки починаються на цифру 7 і мають 11 знаків.

Для нових клієнтів, що вперше здійснюють оплату через канали приймання платежів ПриватБанку, пошук одержувача платежу проводиться за назвою підприємства або за ЄДРПОУ.

Для юридичних осіб та ФОПів у Приват24 та інших каналах приймання платежу за електроенергію створено шаблон ТОВ “Черкасиенергозбут, ТОВ для юридичних споживачів та ФОП”.

При здійсненні платежу на даного отримувача необхідно ввести особовий рахунок, що починається з цифри “7” (перевірте на квитанції, що отримали). Для юросіб та ФОПів надається змога одразу оплатити за “універсальні послуги” або за “вільними цінами”.

Додатково звертаємо увагу клієнтів приватБанку – найвигіднішим каналом оплати послуги є Приват24, адже максимальна комісія там складає 3 грн.

Від Author 2

Коментарі закриті.