Днями  для школярів Кримківського НВК, що на Шполянщині, урок фізичної культури вперше відбувся  у новому спортивному залі. Приміщення для занять спортом облаштували за кошти державного та міського бюджетів. На урочисте відкриття спортзалу завітав голова міської громади Сергій Кравченко та інші почесні гості, інформує Шполянська ОТГ.

На облаштування нового спортзалу виділили частину приміщення Кримківської філії Центру культури та дозвілля., яка потребувала суттєвого ремонту.  Тож для проведення опалення, капітального ремонту приміщення, облаштування роздягальні та закупки спортивного інвентаря витратили близько 360 тис. грн, з них – 243,73 тис. грн  кошти державного бюджету, 116 тис. грн – кошти міського бюджету об’єднаної громади.

Наразі учні Кримківського НВК із задоволенням відвідують уроки  фізичної культури у новому спортзалі. Крім того, діти мають можливість тренуватись і в позаурочний час. Ввечері для всіх бажаючих школярів діє спортивний гурток під керівництвом учителя фізичного виховання Юрія Шевченка.

Очільник міської громади Сергій Кравченко відзначає, що облаштування спортзалу для школярів — це ще один важливий крок у розвитку Шполянської громади. Зокрема це важлива подія для жителів села Кримки, які одними з перших об’єднались в громаду.

– Сьогодні мені як ніколи приємно бачити, що турбота про підростаюче покоління втілюється не на словах а в конкретних справах, – підсумував Сергій Кравченко.

 

 

Від Author 2

Коментарі закриті.