Днями під керівництвом голови районної державної адміністрації Богдана Солошенка відбулося засідання комісії районної державної адміністрації з надання одноразової грошової допомоги громадянам коштом районного бюджету. У ній взяли участь керівники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники управління праці та інші, інформує “Нова Доба“.

Комісія з надання одноразової грошової допомоги жителям Кам’янського району за рахунок коштів районного бюджету Кам’янської райдержадміністрації є органом, створеним для розгляду звернень громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах. При цьому враховуються матеріально-побутові та особливі умови.

– На розгляд комісії надійшло 14 заяв від жителів Кам’янки та сіл району. Вивчені обставини, в яких перебуває кожна сім’я. До заяв додаються акти обстеження установленого зразка, довідки про стан здоров‘я із медичних установ, – зазначила головний спеціаліст відділу фінансово-господарського забезпечення управління праці Галина Буйніцкас.

Особливу увагу члени комісії приділили громадянам, хворим на онкологію, та соціально-небезпечним захворюванням.

При розгляді кожної заяви члени комісії висловили свої думки.

Щодо всіх звернень ухвалили позитивне рішення. Допомога надана на загальну суму понад 20 тис. грн.

Від Author 2

Коментарі закриті.