Членів виконкому, які не були присутніми на трьох засіданнях виконавчого комітету, – відразу будуть звільняти. Про це сказав секретар міської ради Віктор Федоренко на депутатських слуханнях, інформує Сміла.ua. У четвер, на депутатських слуханнях, розглядали питання про виключення із персонального складу виконавчого комітету Андрія Бублика та Миколу Малинка, а також про виключення із кількісного складу виконкому посаду керуючого справами міської ради.
Начальник ВП Шевченківської дирекції залізничних перевезень Микола Малинка сам написав заяву на вихід із складу виконкому, а головний економіст ДАК «Електропром» Андрій Бублик виключається через те, що систематично не з’являвся на засідання.
Замість них було запропоновано включити до складу виконкому Олексія Давиденка (ДАК «Електропром») та Наталію Матусевич (генерального директора комбінату «Дніпро»).
Потім, розкритикувавши безвідповідальність та постійну відсутність на засіданнях інших членів виконкому, було вирішено додатковим пунктом виключити приватних підприємців Олега Трушкевича (постійно відверто критикує діяльність Віктора Федоренка та його команди) і Богдана Поліщука.
У підсумку склад виконкому буде нараховувати 15 осіб. Проте Віктор Федоренко вважає такий склад надто великим, чи не найбільшим в області. У інших містах по 8-9 осіб у складі виконкому, тож смілянський виконком будуть скорочувати.
Чим менший склад виконкому – тим скоріше можна зібрати цих людей для нагального засідання. Тут є свої плюси і свої мінуси. Адже маленька зручна керована команда одностайно ухвалюватиме всі рішення, але не буде помічати недоліків та не буде критики управління містом.

Від Author 2

Коментарі закриті.