Проблеми, які намагаються вирішити представники Степанецької ОТГ, багато в чому є ідентичними з проблемами ОТГ по всій Україні. Які основні завдання стоять перед органами місцевого самоврядування? Звісно ж, збільшити доходну частину місцевого бюджету,залучити якомога більше інвесторів тощо, а все це необхідно для досягнення найголовнішої мети — забезпечення належного рівня життя всіх мешканців територіальної громади, інформує Степанецька ОТГ.

Як показує практика, аби реалізувати на власній території щось корисне та цікаве, не обов’язково витрачати на це безліч часу та трудових ресурсів. Подекуди достатньо буває звернутися до досвіду іншої громади, яка вже втілила в життя той чи інший «проект», відпрацювала складні питання і вже готова поділитися ним з іншими органами місцевого самоврядування. Власне для цього 17 січня цього року делегація Зорівської ОТГ завітала в Степанецьку громаду.

Під час візиту Степанецький сільський голова – Олександр Яременко поділився досвідом та розповів про робочі моменти, які цікавили гостей, показав всі здобутки громади. Все, що розповідав сільський голова, було цілком зрозумілим, логічним і простим.

Про деталі організації роботи системи освіти у громаді, учасників заходу, ознайомила начальник відділу освіти, молоді та спорту Тетяна Дорошенко.

У межах заходу гості відвідали комунальні підприємства нашої громади, ознайомились з організаційними та документальними нюансами співпраці між ними.

Наприкінці зустрічі учасники констатували, що кожна громада це локомотив, який невпинно рухається вперед, а вірний напрямок руху йому має задавати згуртована команда фахівців.

Від Author 2

Коментарі закриті.