Фельдшерсько-акушерські пункти та амбулаторії Уманського, Христинівського та Монастирищенського районів забезпечили глюкометрами та медичними рукавичками. Глюкометр (апарат для вимірювання концентрації глюкози) дозволяє контролювати рівень цукру в крові та підтримувати його якомога ближче до норми, інформує сайт міста Умань.  Щоб уникнути цукрового діабету та його ускладнень, здорові люди теж повинні перевіряти свій рівень цукру. Для цього зручно використовувати глюкометр, адже він показує результат аналізу за лічені хвилини. Швидка діагностика також є життєво необхідною для хворих на цукровий діабет.

Одноразові медичні рукавички будуть використовуватися для забезпечення максимального рівня гігієни при будь-яких діагностичних або лікувальних маніпуляціях.

Нагадаємо, раніше  комплектами одноразових медичних рукавичок було забезпечено Уманську міську лікарню. Також медичний заклад отримав рентген-апарат з функцією флюорографії, автоклави, багатофункціональні ліжка, приліжкові столи, медичні засоби та інше обладнання.

Від Author 2

Коментарі закриті.