Мешканці мікрорайону, які висловлюють невдоволення будівництвом вежі стільникового зв’язку на автозаправці, зустрілися із представником «Vodafone».  Про це повідомляє «Kanos». Жителів канівської громади зустрілися із представником «VODAFON» на місці будівництва 40-метрової вежі мережі стільникового зв’язку по вулиці Шевченка, 69а за 10-ть метрів від існуючої автозаправної станції, відомої як «Зелене господарство».

«Вже не вперше жителі навколишніх багатоповерхівок, працівники та батьки дітей ЗОШ № 6 та дитячого садочка «Дзвіночок», що розташовані неподалік цього будівництва, висловлюють несприйняття можливої появи у цьому місці вежі стільникового зв’язку, готовність всіма методами відстоювати свою позицію та не допустити шкідливого впливу роботи цієї вежі, в першу чергу, на здоров’я їх дітей.

Міська влада, а саме виконавчий комітет, не надав дозволу на це будівництво, тоді ж київські магнати вирішили ігнорувати волю громади і розпочали будівництво, заливши фундамент під вежу.

Володимире Борисовичу, Ви так гарно говорити про децентралізацію, а дії Ваших підлеглих, що так легко надають будь-які дозвільні документи не звертаючи увагу на простих жителів (вважать за біомасу?), свідчать про протилежне. Володимире Борисовичу, приїжджайте у Канів на вулицю Шевченка, 69а, тут Ви наочно переконаєтеся у так званій «децентралізації», – зазначено у пості депутата міської ради Юрія Гамалія.

Від Author 2

Коментарі закриті.